Office

Homepage > Pronájem kanceláří > Ostrava > Varenská Office Center, Varenská, Moravská Ostrava

Varenská Office Center, Varenská, Moravská Ostrava

od 7,30 do 9,90 EUR za m2/měsíc

MN-VARENSKÁ

Nabízíme pronájem kanceláři v Ostravě. Projekt Varenská Office Center se nachází v části Moravské Ostravy v těsné blízkosti obchodního centra Futurum. Varenská Office Center je moderní administrativní budova s reprezentativními kancelářskými prostory a nejmodernějšími IT technologiemi, která se nachází v těsné blízkosti historického centra Ostravy, 200 m od nákupního centra Futurum, v lokalitě, kde sídlí řada významných úřadů, firem a služeb.

Budova prošla mezi lety 2006 a 2007 kompletní, nákladnou rekonstrukcí, díky níž splňuje veškeré nároky kladené na moderní administrativní centra, a to jak z hle­diska nově instalovaných technologií, tak také kvalitního a designového řešení vnitřních prostor.
Významným atributem projektu je jeho vynikající poloha v rámci města s výbornou dopravní dostupností. V bezprostřední blízkosti se nachází zastávky MHD, vlakové nádraží a sjezd z D1


Specifikace
Varenská Office Center se skládá ze dvou propojených budov – hlavní budovy s 15 nadzemními a 2 podzemními podlažími a vedlejší budovy s 2 nadzemními a 1 podzemním podlažím. V přízemí se nachází vstupní hala s centrální recepcí. K dispozici jsou variabilní prostory od 100 m2 do 3000 m2 dle požadavku nájemce a dále 812 m2 skladových ploch. Možnost pronájmu parkovacích stání přímo v objektu. Další možnosti parkování se nachází v těsné blízkosti budovy.

Lokalita
Ulice Varenská je přímo dostupná ze všech hlavních silničních tahů. Budova vyniká rovněž výbornou dostupností MHD, zastávky tramvajových, autobusových a trolejbusových linek leží v krátké vzdálenosti od objektu. Dojezdový čas na letiště Ostrava – Mošnov činí maximálně 30 minut.

Umístění v centrální části Ostravy
Obchodní centrum Futurum přes ulici
Významné úřady a instituce v těsném okolí
Veškerá občanská vybavenost v místě
Napojení na všechny hlavní silniční tahy
Výborná dostupnost automobilovou dopravou i MHD
Letiště Ostrava – Mošnov ve vzdálenosti pouhých 30 minut

108 REAL ESTATE
108 REAL ESTATE

T: +420 zobrazit číslo+420 773 588 108
E: zobrazit e-mail @najdikancelare.cz[email protected]

Zavoláme Vám zpět
Další informace
LokalitaVarenská 2723/51, Ostrava - Moravská Ostrava
Jednotky
400 m²800 m²
1.200 m² 
Vybavení
Bezbariérový přístupVýtah
KlimatizaceRecepce
Přístup 24/7Otevíratelná okna
Možnost změny dispozice

Jak fungujeme?

Všechny nabídky zpracováváme individuálně na míru našim klientům, a proto potřebujeme co nejdetailnější informace o vaší poptávce. Vždy představujeme klientovi všechny možnosti na trhu a naše spolupráce je tak 100% transparentní.

Budujeme dlouhodobá partnerství

Vzájemná důvěra je podle nás nejdůležitějším prvkem úspěšně a dlouhodobě fungujícího partnerství.

Jsme proaktivní

Na vaše požadavky reagujeme rychle a díky tomu jsme schopni posouvat věci aktivně kupředu.

Poskytujeme komplexní služby

Na kanceláře jsme odborníci, ale stejně tak dobře pro vás dokážeme zajistit kompletní servis napříč celým spektrem komerčních nemovitostí.

Pokud Vám tato nabídka
nevyhovuje, ozveme se Vám.
Máme mnoho neveřejných nabídek,
které na webu nenajdete.
Spolupracujeme