Office

Homepage > Servisované kanceláře > Na Příkopě 14, Praha 1- Staré Město

Na Příkopě 14, Praha 1- Staré Město

cena na vyžádání

MN-WORK1

Nabízíme k pronájmu úplně novou lokalitu servisovaných kanceláří v historiském centru Prahy. Na Příkopě 14 nabízíme prostory na dvou patrech o celkové rozloze 3 750 m², moderní lounge zónu s kuchyňkou, 9 zasedacích místností s různou kapacitou, flexibilní kanceláře, centrální terasu, prostorný event space a podcast studio. Celý design kanceláří brzy projde proměnnou do typického WorkLounge stylu. Na pobočce získáte neomezený vstup 24/7, zázemí silné komunity, networkingové akce, eventy, coworking a přátelskou atmosféru. Ostatní lokality našich servisovaných kanceláří můžete navštěvovat v provozní době recepce po předchozí rezervaci.

Pobočka je součástí WorkLounge Business.
Rozsáhlé, luxusně vybavené kanceláře, které si můžete pronajmout včetně dedikovaných zasedacích místností nebo jiného vybavení, důraz klademe na vysoký stupeň zabezpečení a cyber security systém. Náš prémiový servis zajišťuje vysoce kompetentní manager pobočky. Budova Na Příkopě se také pyšní nejmodernějšími certifikáty LEED Platinum a Green Building, vlastní recepcí, ostrahou a video monitoringem pro absolutní soukromí i pocit jistoty a bezpečí všech našich členů i návštěv. Samozřejmostí je sprcha, pravidelný celodenní úklid, game zony, relax zony, kuchyňky, ale i soukromí na jednání a designově inspirativní prostředí pro vaše návštěvy.

108 REAL ESTATE
108 REAL ESTATE

T: +420 zobrazit číslo+420 773 588 108
E: zobrazit e-mail @najdikancelare.cz[email protected]

Zavoláme Vám zpět
Další informace
LokalitaNa příkopě 583/15, Praha - Staré Město
Jednotky
20 m²40 m²
60 m²100 m²
200 m²300 m²
400 m² 
Vybavení
Ihned k pronájmuCo-working
Sdílená kancelářBezbariérový přístup
VýtahKlimatizace
RecepcePřístup 24/7
Otevíratelná oknaPodlahové boxy
Kryté parkování

Jak fungujeme?

Všechny nabídky zpracováváme individuálně na míru našim klientům, a proto potřebujeme co nejdetailnější informace o vaší poptávce. Vždy představujeme klientovi všechny možnosti na trhu a naše spolupráce je tak 100% transparentní.

Budujeme dlouhodobá partnerství

Vzájemná důvěra je podle nás nejdůležitějším prvkem úspěšně a dlouhodobě fungujícího partnerství.

Jsme proaktivní

Na vaše požadavky reagujeme rychle a díky tomu jsme schopni posouvat věci aktivně kupředu.

Poskytujeme komplexní služby

Na kanceláře jsme odborníci, ale stejně tak dobře pro vás dokážeme zajistit kompletní servis napříč celým spektrem komerčních nemovitostí.

Pokud Vám tato nabídka
nevyhovuje, ozveme se Vám.
Máme mnoho neveřejných nabídek,
které na webu nenajdete.
Spolupracujeme